Αερογράφος Μαυρίσματος

Είναι γνωστή η αυξανόμενη ανησυχία των επιστημόνων και του καταναλωτικού κοινού σχετικά με τις βλαβερές συνέπειες των υπεριωδών ακτινών στο δέρμα και τον ανθρώπινο οργανισμό. Αυτός είναι ο κύριος λόγος της επιτυχίας και αποδοχής του μαυρίσματος με spray τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη.
Δίνει ένα βαθύτερο χρώμα δίχως να γίνεται αλλαγή του DHA. Είναι εμπλουτισμένο με ενεργά στοιχεία που σε συνδυασμό με το υπάρχον DHA δίνουν ένα πιο δυνατό, ομοιόμορφο και σκούρο μαύρισμα. Παράλληλα περιέχει Aloe Vera, βιταμίνη Ε και ενυδατικά συστατικά. Στεγνώνει γρηγορότερα από άλλα παρόμοια προϊόντα και το μαύρισμα κρατά μέχρι 2 εβδομάδες.

Τι είναι το DHA (δι-υδροξυετόακνη)

Το DHA είναι το ενεργό συστατικό που περιέχεται στα περισσότερα ποιοτικά προϊόντα μαυρίσματος.

Είναι ένα άχρωμο συστατικό από 3- ανθρακικά σάκχαρα που δημιουργεί μία χημική αντίδραση με τα αμινοξέα που βρίσκονται στα επιφανειακά κύτταρα της επιδερμίδας μας και μετατρέπεται σε βαθύ μαύρισμα.

Το DHA είναι μη τοξικό συστατικό εγκεκριμένο από το αμερικάνικο FDA για χρήση σε καλλυντικά προϊόντα.

Το DHA δεν δημιουργεί απολύτως κανένα πρόβλημα στο δέρμα καθότι αλληλεπιδρά μόνο με την κερατοειδή στοιβάδα του δέρματος.

Το μαύρισμα φεύγει σιγά σιγά με την φυσική αποβολή των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας, γι’ αυτό το λόγο συνίσταται η χρήση ενυδατικών κρεμών προκειμένου να διατηρήσετε το μαύρισμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.