Θεραπείες Σώματος

Θεραπείες Σώματος

Ενδοδερμολογία

Η ενδοδερμολογία εφαρμόζεται με συσκευή μοναδική και με υψηλή τεχνολογική αξία. Ενισχύει την αιματική και λεμφική κυκλοφορία, διευκολύνοντας την εξάλειψη των τοξινών. Η τεχνική της και η έντασή της την καθιστούν ιδανική για την αντιμετώπιση μιας σειράς σημαντικών προβλημάτων, όπως είναι η κυτταρίτιδα (επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος), το τοπικό πάχος και τα ψωμάκια (καλή λειτουργία της λέμφου) και τη χαλάρωση στο στήθος και τους γλουτούς (ανόρθωση από τις πρώτες εφαρμογές).

Κόστος ανά συνεδρία: 25€

_mg_6080

Ηλεκτροθεραπεία

Πρόκειται για μια ανώδυνη ευχάριστη θεραπεία για τοπικό πάχος, πτώση μαστών, κυτταρίτιδα, βαριά κάτω άκρα, μυϊκή ατονία, κατακρατήσεις υγρών (οιδήματα). Η μυϊκή άσκηση εξασφαλίζει την σωστή λειτουργία του οργανισμού, χαλαρώνει το νευρικό σύστημα, το σώμα γίνεται πιο εύκαμπτο και αποκτά ταχύτερα αντανακλαστικά. Η συσκευή ηλεκτροθεραπείας που χρησιμοποιούμε είναι σχεδιασμένη για την αύξηση του μυϊκού τόνου, ερεθίζοντας συγκεκριμένες δεσμίδες, βελτιώνεται η ροή του αίματος και αυξάνεται η πρόσληψη οξυγόνου.

Κόστος ανά συνεδρία: 20€

106-2

Διατροφή – Διαιτολογία

Το μυστικό της επιτυχίας στην δίαιτα είναι να προλάβετε να αναμορφώσετε τις συνήθειες σας στο φαγητό, τη χρονική περίοδο που εφαρμόζετε τη δίαιτα σας…, να μετεκπαιδευτείτε διατροφικά…, να μάθετε όλη την αλήθεια για τα είδη των τροφών, να γνωρίσετε ποιες σας ωφελούν και ποιες σας βλάπτουν… Η απόφαση είναι δική σας. Ο διαιτολόγος είναι εδω…

Κόστος ανά συνεδρία: 25€

doc-20150109_-1218689_-%cf%83%cf%89%cf%83%cf%84%ce%b7_%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%b7_