Μασάζ με Ζεστές Πέτρες

  • Massage Με Ζεστές Πέτρες (Chacra Hot Stones massage)

Οι ζεστές πέτρες που δημιουργούνται από την ηφαιστειακή λάβα είναι πολύτιμες και περιέχουν την ενέργεια της θερμότητας. Από τη στιγμή που θα θερμανθούν και θα εφαρμοστούν στα σημεία chakra (ενεργειακά κέντρα) του σώματος, εκπέμπουν δονήσεις και απελευθερώνουν ενέργεια η οποία προσφέρει ηρεμία και ευεξία. Οι μαλάξεις σε συνδυασμό με τη θερμότητα από τις ηφαιστειακές πέτρες ανακουφίζουν και προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης!

Hot Stones Massage

Αυτές μπορούν να διατηρούν τη θερμότητά τους για πολύ ώρα και άρα χρησιμοποιούνται για να θεραπεύσουν μία πλειάδα σωματικών και ψυχολογικών ενοχλήσεων. Ως τέτοιες θεωρούνται το έντονο στρες, η κατάθλιψη, η δυσμηνόρροια, η ισχιαλγία, οι βλάβες στο μυϊκό σύστημα, οι βλάβες στα οστά και στο κυκλοφορικό σύστημα. Επιπλέον, βελτιώνει την εικόνα του δέρματος, καθώς το καθιστά πιο απαλό και ελαστικό.

Το μασάζ αυτό είναι μία ιδιόμορφη μορφή μασάζ που πραγματοποιείται με μαλάξεις του σώματος με ζεστές πέτρες. Εφαρμόστηκε αρχικώς από θεραπευτές της Χαβάης -τους kahunas, τους Ινδιάνους, τους Κινέζους, τους Έλληνες και τους Αιγύπτιους. Πλέον, είναι μία από τις πιο διαδεδομένες τεχνικές μασάζ στη Δύση, αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Διάρκεια/Duration: 90′     Κόστος/Price: 65€

Διάρκεια/Duration: 60′     Κόστος/Price: 45€

Μασάζ με Ζεστές Πέτρες

Δείτε όλα τα μασάζ μας εδώ.

Κάντε μας like στη σελίδα μας στο Facebook.