Όμορφα & Νεανικά Άκρα

Όμορφα Χέρια

Κρατάμε τα χέρια μας Νέα – ‘Ομορφα Χέρια!

Μπορεί να ασχολείσαι καθημερινά με το δέρμα του προσώπου σου αλλά δυστυχώς κάποιες φορές παραμελείς τα χέρια σου.  Αν θέλεις όμορφα χέρια, παρακάτω θα διαβάσεις πώς μπορείς να τα περιποιηθείς έτσι ώστε να δείχνουν και να είναι πάντα νεανικά.

Μην παραμελείς τα χέρια σου:

Μπορεί να ενδιαφέρεσαι πολύ το μανικιούρ σου και τα νέα χρώματα στα βερνίκια όμως πόσες φορές σκέφτεσαι τα χέρια σου και πώς θα τα περιποιηθείς σωστά; Οι ρυτίδες και η ξηροδερμία δεν “χτυπάνε” μόνο το δέρμα του προσώπου. Αλλά και των χεριών σου και πρέπει να τους δώσεις την δέουσα σημασία.

Ναι στα γάντια:

Σίγουρα το έχεις ακούσει και το ξέρεις όμως όταν πρέπει φαίνεται πως το ξεχνάς. Τα γάντια είναι ο καλύτερος τρόπος για να μην δείχνουν τα χέρια σου ταλαιπωρημένα. Ακόμη η έκθεση των χεριών σου στον ήλιο δεν αποκλείεται να προκαλέσει ρυτίδες και σημάδια στο δέρμα στην περιοχή των χεριών σου. Καλό θα είναι σε περιπτώσεις όπως ασχολείσαι με τον κήπο σου και ξέρεις πως θα είσαι στον ήλιο για δουλειές να μην ξεχνάς τα γάντια σου.

Αντηλιακό και στα χέρια σου:

Φυσικά και το να έχεις νεανικά χέρια δεν είναι κάτι ακατόρθωτο αφού απαιτεί από εσένα να θυμάσαι να τους απλώνεις το αντηλιακό σου και μάλιστα κάθε μέρα. Ακόμη και αν πιστεύεις πως τα χέρια σου δεν είναι διαρκώς εκτεθειμένα στον ήλιο. Είναι ακόμη και όταν οδηγείς, αφού για παράδειγμα τα παράθυρα των αυτοκινήτων “επιτρέπουν” περίπου το 60% του ήλιου να “περάσει”.

Μανικιούρ:

Να κάνεις Μανικιούρ 2 φορές το μήνα τουλάχιστον σε κάποιον επαγγελματία. Η περιποίηση του ειδικού θα κρατάνε τα χέρια σου υγιή, λαμπερά και όμορφα!

”Ναι” στα ‘Ομορφα Χέρια!

Κάντε μας like στη σελίδα μας στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

10 − 10 =