Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!

Εδώ και 8 χρόνια έχει καθιερωθεί να σας προσφέρουμε ΠΑΚΕΤΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ, για να ζήσετε με το ταίρι σας μια ξεχωριστή εμπειρία!! Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ ξαναχτυπά την πόρτα του OasiSpa!!! Είμαστε τόσο χαρούμενοι που το μαγαζί μας θα ξαναγεμίσει από ερωτευμένα ζευγάρια που θέλουν από τις 01/02/18 έως τις 28/02/18 να απολαύσουν μία άκρως ρομαντική και ξεχωριστή εμπειρία! Για μας είναι από τις πιο ευχάριστες περιόδους, γιατί υπέροχα ζευγάρια μας τιμούν γιορτάζοντας αυτή τη μέρα! Σας παρέχουμε λοιπόν, 3 υπέροχα πακέτα να διαλέξετε και τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μας! Συνοδευτικά: σαμπάνια, φρούτα, κεράκια, απαλός φωτισμός, χαλαρωτική μουσική, μπουρνουζάκια!
Επιλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει και κλείστε ραντεβού στο: 2310 812944!!

  • Jacuzzi (30′) για 2 άτομα Massage (30) για 2 άτομα Δώρο Σαμπάνια 50€
  • Jacuzzi (30′) για 2 άτομα Massage (50′) για 2 άτομα Δώρο Σαμπάνια 70€
  • Jacuzzi (40′) για 2 άτομα Massage Holistic για 2 άτομα Δώρο Σαμπάνια 90€

*Ο Άγ. Βαλεντίνος μπορεί να μην αναγνωρίζεται από την ορθόδοξη εκκλησία, αλλά η γιορτή των Ερωτευμένων δεν γνωρίζει θρησκευτικά σύνορα. Ουσιαστικά πρόκειται για τον εορτασμό της μνήμης ενός καθολικού ιερέα του Βαλεντίνου, ο οποίος μαρτύρησε για την πίστη του, το 270 μ.Χ. στους διωγμούς του αυτοκράτορα Κλαύδιου.
Ο Βαλεντίνος καταδικάστηκε σε θάνατο, επειδή τελούσε γάμους ανάμεσα σε ζευγάρια, διαδίδοντας και στερεώνοντας έτσι τη χριστιανική πίστη. Πως όμως κατέληξε να γίνει ο προστάτης των ερωτευμένων. Ουσιαστικά η Καθολική εκκλησία όρισε τον εορτασμό της μνήμης του στις 14 Φεβρουαρίου, ημερομηνία που συμπίπτει με μια παγανιστική τελετή γονιμότητας, τα Λουπερκάλια.
Υπάρχουν διάφοροι θρύλοι για τη ζωή του Αγίου. Μία ιστορία θέλει τον Άγιο να παρεμβαίνει σε καυγά ερωτευμένων προκειμένου να επέλθει μεταξύ τους ειρήνη. Συγκεκριμένα η ιστορία αναφέρει πως «Ο άγιος κάποια μέρα ενώ καλλιεργούσε στον κήπο του τριαντάφυλλα, άκουσε ένα ζευγάρι να μαλώνει πολύ έντονα. Εκείνος έκοψε ένα τριαντάφυλλο, βγήκε στο δρόμο πλησίασε το ζευγάρι και τους παρακάλεσε να τον ακούσουν. Τους πρόσφερε το τριαντάφυλλο τους ευλόγησε και η αγάπη επανήλθε ανάμεσα τους, λίγο αργότερα αυτοί επέστρεψαν και ζήτησαν στον άγιο να ευλογήσει το γάμο τους».

Πηγή:
http://www.newsbomb.gr/bombplus/blogs/story/556211/valentine-s-day-2015-eroteytike-o-agios-valentinos-video-photos#ixzz4WuUi1LLm